Hotelul este situat pe strada Traian, nr.2,  în partea de sud a statiunii, pe varianta Eforie Sud – Mangalia.

Este situat la aproximativ 10-15 minute de plajă, la 5 minute de LIDL și GARA, la aproximativ 100m de Lacul Techirghiol, având hoteluri vecine pe Traian, Pensiunea Roxana, Complex Turistic Tropical si Ovicris Selena. Hotelul este structurat  pe 5 nivele(parter + 4 etaje).

Hotelul dispune de terasă/salon pentru servirea micului dejun, iar celelalte mese se pot servi a la carte, in sistem de bonuri valorice la câteva terase din interiorul parcului de distracții acavtic Aqua Park și din stațiune.

Unitatea hotelieră se renovează în totalitate 2020 – 2021 și se reclasifică de la 2 la 3 stele, oferind cazare in 150 camere duble standard dotate cu mobilier nou, băi renovate cu duș și dotări specifice, aer condițonat, frigider, TV, telefon, uscător de păr, pardoseală din mochetă/pvc, internet wierless, balcon cu mobilier, plasă pentru tântari, acces pe bază de cartelă și lift.

facilitate gratuită

Acces GRATUIT la parcul acvatic AQUA PARK  pentru 2 adulți + 2 copii – unicul parc de distracții acvatice din Sudul Litoralului, situat la 15 minute de hotel, între Plaja Belona, Hotel Europa si Lacul Belona.
Buna dispoziție va fi intreținută de o echipă de specialiști.

 În fiecare zi vor fi organizate spectacole și petreceri interactive pentru copii și adulți având invitați speciali din lumea vedetelor. Accesul se poate face o singură dată pe zi. Pentru a putea beneficia de acestă facilitate, purtarea brățării(primită la recepție) este obligatorie.

Eforie Aqua Park

relaxare